HERMANN BARF Original

Cjelovit i balansiran obrok namijenjen odraslim psima i psima u razvoju svih pasmina, pripremljena prema receptu Hermanna Palmera, legendarnog njemačkog uzgajivača pasa.

100% PRIRODNO! Bez konzervansa boja i aditiva.

  • GOVEDINA

  • KOŠTANA PASTA I HRSKAVICA

  • POVRĆE

  • MLJEVENA PAPRIKA

  • BEZ ŠTETNIH DODATAKA

Potpuna je i balansirana hrana namijenjena odraslim psima i psima u razvoju svih pasmina. Iznimno je povoljna za hranidbu mladih pasa zbog naglašenog utjecaja na razvoj zdravih kosti i zubala.
Bogat je izvor bjelančevina i esencijalnih aminokiselina, enzima, vitamina i minerala, koji su sačuvani u prirodnom obliku.

Velika je prednost ovog proizvoda to što sadrži mljevene kosti i hrskavicu kao prirodan izvor minerala i tvari bitnih za zdravlje zglobova. Tako obrađena kost sigurna je za sve pse, nema straha od ozljede zuba ili probavnog sustava, prihvatljiva je za štenad te male i minijaturne pasmine pasa.

SASTAV: govedina (goveđe meso, mljevena goveđa kost i hrskavica) 94%, povrće (mrkva, blitva, češnjak) 4%, prerađevine biljnog podrijetla, slatka delikatesna crvena paprika

ANALITIČKI SASTAV: Sirove bjelančevine 15,6 %, Sirova vlakna 1,07 %, Sirove masti 11,12 %, Sirovi pepeo 4,8 %, Vlaga 65,5%

UPUTA ZA HRANJENJE:
Količinu hrane potrebne za jedan obrok treba odmrznuti i poslužiti kada je sobne temperature. Ova se hrana ne smije izlagati visokim temperaturama, kuhati ni zagrijavati u mikrovalnoj pećnici.
Odmrznuti BARF može se čuvati u hladnjaku 24h. Obrok izvađen iz hladnjaka također treba poslužiti kada se zagrije na sobnu temperaturu.
Preporučuje se psa izvagati prije početka hranjenja BARF-om i 2 do 3 tjedna poslije. Ovisno o tome što se htjelo postići (zadržavanje tjelesne mase, gubitak kilograma, povećanje mase) prilagoditi veličinu obroka.
Odrasle, zdrave pse preporučuje se hraniti jednom dnevno. Ako je pas naučen jesti 2–3 obroka dnevno može se nastaviti i u tom ritmu.
Više puta dnevno obično se hrani štenad, visokogravidne kuje, kuje u laktaciji i pse sa zdravstvenim problemima.

ZEMLJA PORIJEKLA: Hrvatska
PROIZVODI: Palmer Barf j.d.o.o.